Gemeenschapshuis "De Linde"

OBLIGATIEVERKOOP IS GESTART!

Vanaf 1 juli jl. was het dan eindelijk zo ver. De verkoop van obligaties voor de renovatie en uitbreiding van De Linde is van start gegaan.

Zoals we allemaal inmiddels weten is dit project van groot belang voor de gehele Oirlose gemeenschap. Er is niemand in het dorp waarvoor De Linde niet belangrijk is. De leefbaarheid van Oirlo voor jong en oud staat op het spel als Oirlo straks geen Linde meer zou hebben. Maar dat laten wij trotse Oirlonaren niet gebeuren. De gezelligheid en verbondenheid onderling in Oirlo is van ongekende waarde en dat gaan we behouden.

Dé reden dus dat het zo belangrijk is dat iedereen obligaties gaat kopen. Het is een investering die zich dubbel en dwars terug verdient, belangrijk is en jou als koper feitelijk niets kost. Hoe meer je er koopt hoe goedkoper dat het is, je betaald er nl. géén bankkosten meer voor. Wij willen dat iedere Oirlonaar er straks trots op is door het tonen van minimaal één eigen obligatie dat hij / zij mee heeft kunnen doen met het toekomstbestendig maken van De Linde. Ouders kunnen voor de kinderen obligaties kopen en deze aan de kinderen schenken. In een later stadium hebben de kinderen dan nog eens een “obligatie(s)” voor de dorst. Deze kunnen namelijk vanaf 2027 weer worden aangeboden ter uitbetaling.

Ook voor de toekomst van alle Oirlose verenigingen is het van belang dat we veel obligaties verkopen. Dus ook aan de leden van alle verenigingen een oproep om allemaal obligaties te kopen. Zoals gezegd, het kost niets, het is gewoon een superverstandige investering en je krijgt er héél véél voor terug!

Aanstaande zaterdag vanaf 10.30 uur komen wij met verkopers van obligaties bij jullie aan de deur. Doe een verstandige en royale investering voor dit allerbeste doel wat je kunt bedenken. Als je zaterdag niet thuis bent, dan komen we een andere keer nog eens terug. Iedereen moet tenslotte de kans krijgen om te kopen en niemand mag zonder obligaties zitten, dat laten wij niet toe. Je kunt ook via de site obligaties kopen.

Hieronder tref je nog een verkorte versie van het reglement en het adres van de website aan.

Wat ons betreft tot zaterdag allemaal, wij hebben alle vertrouwen in de goede afloop! Laat ons niet de kou staan, want alleen samen staan we sterk.

Koop hier je obligaties!

Hartelijk dank namens de Financiële commissie van Projectteam de Linde