Uitnodiging vrijwilligers/sponsorenavond

Beste vrijwilliger/sponsor

We hebben met ongelofelijk veel hulp, handen, machines, gereedschappen, kennis, kunde en samenwerking het project ‘renovatie van Gemeenschapshuis De Linde’ tot een goed einde gebracht. Het eindresultaat mag er zijn, een prachtig nieuw duurzaam gebouw met een sfeervolle uitstraling, klaar voor de toekomst!

Wij realiseren ons dat dit zonder de hulp van vrijwilligers waarvan jij er één bent zeker niet was gelukt. Vele vrijwilligers uit onze Oirlose gemeenschap maar ook daarbuiten hebben meegeholpen. Natuurlijk zijn wij ook dankbaar voor de vele sponsoren die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan dit project. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest!

Wij willen iedereen graag bedanken, en organiseren daarom op zaterdag 17 juni een gezellige avond in De Linde, koffie/thee, vlaai en consumpties (bier, wijn en fris) worden jullie aangeboden door De Linde.

Wij vragen wel om je hiervoor aan te melden via secretariaat@delindeoirlo.nl Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juni (o.v.v. voor en achternaam)

De avond is alleen bedoeld voor vrijwilligers/sponsoren die in welke vorm dan ook hebben bijgedragen aan de renovatie.

De avond in de zaal eindigt om 01.00 uur en voor de niet naar huis toe willers is de Huuskamer nog geopend tot 02.00 uur (consumpties aldaar voor eigen rekening)

Wij realiseren ons dat misschien niet iedereen persoonlijk wordt bereikt met deze uitnodiging, spreek elkaar daarom aan en geef het vooral door! Wij hopen jullie met velen te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet namens de activiteiten commissie van De Linde.

#

Comments are closed