Gemeenschapshuis De Linde is de perfecte locatie voor het organiseren van een feest, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of ander speciaal evenement. Allereerst beschikt De Linde over een ruime en sfeervolle zaal, die volledig is uitgerust met moderne faciliteiten zoals een professioneel geluidssysteem en verlichting.

Daarnaast beschikt De Linde over een gezellige bar, waar gasten kunnen genieten van een drankje en gezellig bijpraten. Ook is er een ruim buitenterras, waar bij mooi weer kan worden genoten van de zon en de frisse lucht.

Ten slotte is het team van De Linde zeer ervaren en staat het klaar om het feest tot in de puntjes te verzorgen. Van de opbouw van de zaal tot de bediening en het opruimen, alles wordt tot in de kleinste details geregeld. Kortom, Gemeenschapshuis De Linde is dé ideale locatie voor een geslaagd feest.Eten

In de Linde kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. 

Drinken
Muziek

De Linde heeft verschillende manieren

WiFI
Parkeerplaats
vergadervoorzieningen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? U kunt contact opnemen met de beheerder van De Linde via onderstaand contactformulier. Graag tot ziens bij De Linde! 

Neem contact met ons op

Wij zullen u zo spoedig mogelijk van reactie voorzien